Airco service

Airco service

SERVICE OVERVIEW

Als gevolg van de constructie van de airco ontstaat er een mogelijkheid voor groei van bacteriën. Een airco-reiniging vertraagt de aangroei van deze bacteriën en voorkomt een onaangename lucht in uw auto. Ons advies is deze reiniging te combineren met het onderhoud. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt de auto voorzien van een nieuw schoon interieurfilter, een ideaal moment voor het reinigen.

Airco Service

Wist u dat ook van een airconditioning in goede conditie altijd een geringe hoeveelheid koudemiddel verloren gaat? Gemiddeld ruim 8% per jaar. Door iedere 2 jaar een Airco Servicebeurt uit te laten voeren blijft de werking optimaal en voorkomt u onnodige reparaties. Tijdens een Airco Servicebeurt recyclen wij het nog aanwezige koudemiddel. Daarna controleren we dat het systeem dicht is. Tenslotte vullen we de airconditioning opnieuw met de voorgeschreven hoeveelheid koudemiddel en olie. Goed onderhoud zorgt voor maximaal profijt van uw airconditioning. Uiteraard zijn onze medewerkers voorzien van de juiste certificering.

Airco Service nieuwe auto’s (vanaf bouwjaar 2017)
Sinds 1 januari 2017 zijn alle nieuwe auto’s afgeleverd met het nieuwe koudemiddel R1234yf. Door nieuwe milieuwetgeving mag het oude koudemiddel niet meer worden gebruikt in nieuw afgeleverde auto’s. Autobedrijf Ve & Ve is in staat om de aircoservice voor de nieuwste auto’s uit te voeren.
Wilt u ook dat zowel uw auto als uw airco in topconditie blijven? Bel ons op 0297-263260 of mail naar info@ve-ve.nl