Schadeherstel

Autospuiterij en schadeherstel

Autospuiter De Ronde Venen
Autobedrijf Ve & Ve hersteld professioneel allerlei schades, ongeacht welk merk auto u heeft.

Het ene moment is uw auto nog helemaal gaaf en het andere moment: autoschade! Het kan zomaar gebeuren. Een auto van links die geen voorrang geeft of een deukje oplopen in de parkeergarage, schade aan uw auto komt altijd ongelegen.

Wij bieden alle benodigde hulp bij autoschade. Of het nu gaat om een deuk, ruit, kras of andere schade die gerepareerd moet worden. Ve & Ve hersteld alle schades en doen er alles aan om uw auto weer in nieuwstaat te herstellen.

Geheel ontzorgt

Een schade aan uw auto is al erg genoeg, waarschijnlijk heeft u al helemaal geen zin in de administratieve handelingen met de verzekeringsmaatschappij. Naast het uitvoeren van de reparaties en herstelwerkzaamheden, regelen wij desgewenst deze afhandeling voor u!

Schadeherstel Mijdrecht

Schadeherstel
van A tot Z

01

UITDEUKEN ZONDER SPUITEN
Met gebruik van speciaal gereedschap verwijderen wij kleine deuken. Hierbij maken wij geen gebruik van plamuren en is spuiten niet nodig. Hierbij blijft de originele lak behouden.

02

SPOTREPAIR
Spotrepair is een schadehersteltechniek voor kleine beschadegingen, zoals krassen en kleine deuken. Met deze techniek wordt slechts het beschadigde heel hersteld en hoeft niet het gehele paneel te worden gespoten.

03

SCHADEHERSTEL
Hieronder valt het uitdeuken, eventueel monteren van nieuwe onderdelen en overspuiten. De auto gaat weer ‘als nieuw’ de weg op. U kunt na onze herstel werkzaamheden niet zien dat uw voertuig schade heeft gehad.