Over Ve & Ve

schadeherstel mijdrecht
Autobedrijf Ve&Ve te Waverveen levert al ruim 45 jaar service en onderhoud voor alle merken en type auto's.

U staat direct in contact met de monteur waardoor u een korte lijn heeft met eventuele vragen. Wij zijn trots op ons werk en de beste zijn in het vakgebied. We innoveren elke dag en investeren in nieuwe technologie. Wij streven naar een hoog klanttevredenheid en helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Ve & Ve is een autobedrijf met veel ervaring in het onderhouden van alle merken en type auto’s. Van een winter of een vakantie controle tot onderhoud en reparaties. Ve & Ve onderscheid zich door ongekende service te bieden tegen een eerlijke prijs voor elk merk en type auto. Wij factureren de werkelijk gemaakte uren.

ONZE TEAM

Het team van Autobedrijf Ve & Ve bestaat uit een hecht en betrouwbaar team dat altijd voor u klaar staat.
Peter Hoogervorst
Peter Hoogervorst
Eigenaar Ve & Ve
Als sinds 2002 is Peter eigenaar van Autobedrijf Ve & Ve. Peter is vanaf 1978, als 15 jarige automonteur, terecht gekomen bij Autobedrijf Ve & Ve en nooit meer vertrokken. In 2002 kreeg Peter de kans om het bedrijf over
Ramon Hoogervorst
Ramon Hoogervorst
Eigenaar Ve & Ve
Ramon is vanaf 2018 mede-eigenaar geworden van Autobedrijf Ve & Ve en richt zich voornamelijk op verkoop en ondersteuning aan het gehele team. Ramon is de zoon van Peter.
Bjorn van den Heuvel
Bjorn van den Heuvel
Automonteur
Dat het personeel lang bij Autobedrijf Ve & Ve blijft bewijst ook Bjorn. Bjorn is al vanaf 2002 werkzaam als monteur. Naar sleutelen aan auto's in de garage doet hij dit ook graag voor zichzelf aan Amerikaans oldtimers.
Simon van den Toorn
Simon van den Toorn
Automonteur
Simon is net als Bjorn een 'vak idioot' en is een allround monteur. Van het oplossen van electronica storingen tot het compleet reviseren van een cilinderkop, Simon kan het allemaal.
Gert Jan van der Scheur
Gert Jan van der Scheur
Schadehersteller
Gert Jan is de autospuiter van Autogarage Ve & Ve. Alles op het gebied van schadeherstel. Voor het uitdeuken van kleine schades tot een auto volledig opnieuw laten spuiten van uw auto doen wij een beroep op Gert Jan.

Onze sterke punten

01

EXPERTISE
Door jarenlange ervaring en het niet gebonden zijn aan één automerk hebben wij veel expertise op het gebied van service en onderhoud van alle merken auto’s.

02

KWALITEIT & PRIJS
Ve & Ve onderscheid zich door ongekende service te bieden tegen een eerlijke prijs. Wij rekenen geen hoge uurprijzen en werken niet met standaard onderhoudslijsten.

03

SNELLE SERVICE
Aangezien een auto voor vele het primaire voertuig is proberen wij alle werkzaamheden aan de auto’s zo snel mogelijk uit te voeren.