Over Autobedrijf Ve&Ve

Autobedrijf Ve&Ve te Waverveen levert al ruim 20 jaar service en onderhoud voor alle merken en type auto's.

Voor service en onderhoud volgens fabrieksspecificaties voor u auto bent u bij ons aan het goede adres, maar ook voor een APK keuring of een RDW vrijwaring kunt u bij ons terecht. Onderdelen voor alle merken en allerlei controles zoals vakantie, winter, banden, accu, remmen en olie controlles. Maar ook nieuwe auto's kunnen worden geleverd door ons. Alle auto's worden afgeleverd inclusief servicebeurt & APK met 3 tot 6 maanden of een jaar garantie. Wij hanteren geen afleveringskosten en alle prijzen zijn all-inn. Ook inruil is mogelijk.

Uitstekende service voor een prima prijs! Ve&Ve is een auto bedrijf met veel ervaring in het onderhouden van alle merken en type auto's. Van een winter of een vakantie controle tot onderhoud en reparaties, het kan allemaal bij Autobedrijf Ve&Ve te Waverveen. Ve&Ve onderscheid zich door ongekende service te bieden tegen een eerlijke prijs voor elk merk en type auto.

Onze sterke punten

Expertise

Door jarenlange ervaring en het niet gebonden zijn aan één automerk hebben wij veel expertise op het gebied van service en onderhoud van alle merken auto's.

Ook op het gebied van de technologie en ontwikkeling groeien wij mee en zijn in staat om alle merken auto's electronisch uit te lezen en volledig in orde te maken.

Kwaliteit / prijs

Ve&Ve onderscheid zich door ongekende service te bieden tegen een eerlijke prijs. Wij rekenen geen hoge uurprijzen en werken niet met standaard onderhoudslijsten.

Wij vervangen uitsluitend alleen de onderdelen als dat daadwerkelijke nodig is en gebruiken uitsluiten A-merk onderdelen.

Snelle service

Aangezien een auto voor vele het primaire voertuig is proberen wij alle werkzaamheden aan de auto's zo snel mogelijk uit te voeren.

En in de tussentijd kunt u kosteloos gebruik maken een leenauto, waar u alleen uw verbruikte brandstof voor hoeft te betalen.